Affirmatie geweldige mama

Een positieve affirmatie is bedoeld om jou te helpen om je beter te voelen over jezelf. Wat je over jezelf gelooft is namelijk waar. Vandaag mag je tegen jezelf zeggen dat je een GEWELDIGE mama bent, want hoe onzeker je soms ook mag zijn, toch is het waar!

0 comments

Er schuilt heel wat kracht in positieve affirmaties.

Ze zijn ideaal om wat tegengewicht te bieden aan de strenge stemmetjes in onze hoofden. Zo blijven onze positieve en minder positieve gedachten in evenwicht.

Vandaag is het Moederdag, een dag waarop alle mama's, wensmama's, mama's van een sterrenkindje, plusmama's, overleden mama's, ... extra in de bloemetjes worden gezet. 

Het valt op dat heel wat mama's onzeker zijn over zichzelf. Vaak hadden ze het leven als mama anders verwacht of anders gehoopt. Mama zijn brengt best wel wat uitdagingen met zich mee. Veel van de mensen die bij mij komen hebben last van perfectionisme. Als er één ding is wat nooit perfect loopt, dan is het wel de opvoeding van onze kinderen. Ze hebben namelijk elk hun eigen karakter, staan onder invloed van zoveel anderen en dus kan het nooit perfect lopen zoals je het in je gedachten hebt.

Deze affirmatie is dus bedoeld voor iedereen die af en toe eens aan zichzelf twijfelt 😉

De zon schijnt vandaag, dus is dit het ideale moment om in het zonnetje te gaan staan, met je twee voeten evenwijdig met je heupen, stevig op de grond. Sluit je ogen, of laat ze open als dat beter voelt en herhaal voor jezelf: IK BEN EEN GEWELDIGE MAMA. Herhaal het maar zo vaak als je wil, tot wanneer je het ook echt voelt.

Fijne Moederdag!

About the Author

Follow me

Lieselot is trotse mama van Mathias en gelukkig getrouwd met Dieter. Carrière maken, zorgen en klaarstaan voor anderen was jaren haar prioriteit, tot ze zelf ziek werd en zelfzorg steeds belangrijker werd in haar leven. Nu combineert ze zelfzorg met de zorg voor anderen als Zelfzorg Expert.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>