Haal je veel inspiratie uit mijn blogs? Je mag mij altijd trakteren op een theetje 🍵Er schuilt heel wat kracht in positieve affirmaties.

Ze zijn ideaal om wat tegengewicht te bieden aan de strenge stemmetjes in onze hoofden. Zo blijven onze positieve en minder positieve gedachten in evenwicht.

Heb je het gevoel dat anderen je niet aanvaarden zoals je bent? Een kleine opmerking over hoe je eruit ziet of het gedrag dat je vertoont. Misschien komen er wel oordelen over hoe je de kinderen opvoedt. 

Als jij jezelf aanvaardt zoals je bent... dan wordt het duidelijk dat die opmerkingen misschien niet eens zo bedoeld zijn als jij ze gehoord hebt. Want zeg nu zelf: als jij jezelf aanvaardt zoals je bent, denk je dan dat de rest van de wereld nog maar de kans krijgt om je niet te aanvaarden?

Probeer het maar, je zal zien dat het een ongelooflijk resultaat teweeg brengt.

Je kan deze affirmatie hardop uitspreken of ergens omhoog hangen zodat je ze regelmatig ziet verschijnen. Delen op sociale media mag ook altijd natuurlijk.

Deel deze zelfzorg (z)ingeving

door anderen bekeken


Liefde en vriendschap geven en nemen
Affirmatie geweldige mama
Zelfliefde Anders zijn
Aanvaarding tijd
zelfvertrouwen niet helpen
Affirmatie leven vieren
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Starten met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek misschien iets voor jou. Dit boek in handig formaat helpt jou om meer inzichten te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om je goed te voelen en gelukkig te zijn.

Het praktische zelfzorgboek
>