Affirmatie jezelf aanvaarden

0 comments

Er schuilt heel wat kracht in positieve affirmaties.

Ze zijn ideaal om wat tegengewicht te bieden aan de strenge stemmetjes in onze hoofden. Zo blijven onze positieve en minder positieve gedachten in evenwicht.

Heb je het gevoel dat anderen je niet aanvaarden zoals je bent? Een kleine opmerking over hoe je eruit ziet of het gedrag dat je vertoont. Misschien komen er wel oordelen over hoe je de kinderen opvoedt. 

Als jij jezelf aanvaardt zoals je bent... dan wordt het duidelijk dat die opmerkingen misschien niet eens zo bedoeld zijn als jij ze gehoord hebt. Want zeg nu zelf: als jij jezelf aanvaardt zoals je bent, denk je dan dat de rest van de wereld nog maar de kans krijgt om je niet te aanvaarden?

Probeer het maar, je zal zien dat het een ongelooflijk resultaat teweeg brengt.

Je kan deze affirmatie hardop uitspreken of ergens omhoog hangen zodat je ze regelmatig ziet verschijnen. Delen op sociale media mag ook altijd natuurlijk.

About the Author

Follow me

Lieselot is trotse mama van Mathias en gelukkig getrouwd met Dieter. Carrière maken, zorgen en klaarstaan voor anderen was jaren haar prioriteit, tot ze zelf ziek werd en zelfzorg steeds belangrijker werd in haar leven. Nu combineert ze zelfzorg met de zorg voor anderen als Zelfzorg Expert.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>