Positieve affirmatie: vandaag vier ik het leven

Haal je veel inspiratie uit mijn blogs? Je mag mij altijd trakteren op een theetje 🍵Er schuilt heel wat kracht in positieve affirmaties.

Ze zijn ideaal om wat tegengewicht te bieden aan de strenge stemmetjes in onze hoofden. Zo blijven onze positieve en minder positieve gedachten in evenwicht.

Vandaag is het Pasen, een feestdag die oorspronkelijk is ontstaan om de verrijzenis van Jezus te vieren. Daarom leek het mij een goed moment om extra stil te staan bij het leven. De positieve affirmatie van vandaag is dan ook bedoeld om het leven te vieren.

Ideaal om in het zonnetje te gaan staan, met je twee voeten evenwijdig met je heupen, stevig op de grond. Sluit je ogen, of laat ze open als dat beter voelt en herhaal voor jezelf: vandaag vier ik het LEVEN. Herhaal het maar zo vaak als je wil, tot wanneer je het ook echt voelt.

Fijne Pasen!

Deel deze zelfzorg (z)ingeving

door anderen bekeken


Liefde en vriendschap geven en nemen
Affirmatie geweldige mama
Zelfliefde Anders zijn
Aanvaarding tijd
zelfvertrouwen niet helpen
Perfectionisme wat je over jezelf gelooft
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Starten met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek misschien iets voor jou. Dit boek in handig formaat helpt jou om meer inzichten te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om je goed te voelen en gelukkig te zijn.

Het praktische zelfzorgboek
>