Affirmatie opmerkingen anderen

0 comments

Er schuilt heel wat kracht in positieve affirmaties.

Ze zijn ideaal om wat tegengewicht te bieden aan de strenge stemmetjes in onze hoofden. Zo blijven onze positieve en minder positieve gedachten in evenwicht.

Hoe belangrijk zijn de opmerkingen van anderen in jouw omgeving? Laat jij je snel raken door wat anderen zeggen? Blijf je herkauwen wat er gezegd is? Of kan je het over jou laten gaan? Deze positieve affirmatie is een liefdevolle herinnering voor jezelf. 

Gebruik ze als je weet dat je iemand zal ontmoeten die je wel eens uit het lood kan slaan. Of als je bij jezelf opmerkt dat je geraakt werd door een opmerking van iemand. Of gewoon doorheen de dag, om jezelf te wapenen tegen onverwachte opmerkingen.

Je kan deze affirmatie hardop uitspreken of ergens omhoog hangen zodat je ze regelmatig ziet verschijnen. Delen op sociale media mag ook altijd natuurlijk.

About the Author

Follow me

Lieselot is trotse mama van Mathias en gelukkig getrouwd met Dieter. Carrière maken, zorgen en klaarstaan voor anderen was jaren haar prioriteit, tot ze zelf ziek werd en zelfzorg steeds belangrijker werd in haar leven. Nu combineert ze zelfzorg met de zorg voor anderen als Zelfzorg Expert.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>