Haal je veel inspiratie uit mijn blogs? Je mag mij altijd trakteren op een theetje 🍵Stel jij je soms wel eens de vraag: "Is dit het nu?"

Je hebt in theorie alles om gelukkig te zijn, maar toch voel je het niet?

Dan is het nuttig om eens stil te staan bij jouw manier van leven. Als je succesvol bent in dingen die jou geen voldoening schenken, dan zal je helaas nooit het geluk ervaren waarnaar je zo hard streeft.

In het leven is het belangrijk om voor jezelf uit te maken waarin je graag succesvol zou willen zijn. Van zodra je dat gevonden hebt, wordt het tijd om daarin stappen te zetten en te ondernemen.

Dat kan in je carrière zijn, maar evengoed kan dit gaan om tijd doorbrengen met je gezin. Niemand kan voor jou bepalen wat jou gelukkig maakt. Jij alleen weet waarvan je vlammetje gaat branden. Jij alleen weet - diep vanbinnen - wat je kan, mag en misschien zelfs moet ondernemen.


Waarin zou jij succesvol willen zijn?

Deel deze zelfzorg (z)ingeving

door anderen bekeken


Zelfliefde Anders zijn
Reflectiemoment ongeduld
zelfvertrouwen niet helpen
Perfectionisme wat je over jezelf gelooft
Perfectionisme iedereen anders
Nachtrust voldoening overdag
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Starten met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek misschien iets voor jou. Dit boek in handig formaat helpt jou om meer inzichten te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om je goed te voelen en gelukkig te zijn.

Het praktische zelfzorgboek
>