Welkom bij

  De Zelfzorg Expert  

Zelf aan de slag met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek iets voor jou. Met dit boek kan je op jouw tempo werken aan jouw zelfzorg. Het is een handige gids die je inzichten brengt over wat JIJ nodig hebt om je goed in je vel te voelen.

Wat mag je verwachten?


Regelmatig krijg ik vragen of ik al terug aan het werk ben. Daarom maakte ik deze voorlopige website.

Momenteel werken we achter de schermen heel hard aan zelfzorg, maar ook aan de volledige website van De Zelfzorg Expert.

Op de planning staat het ontwikkelen van een Zelfzorg Test, een webshop met geschenkpakketten en online cursussen zodat jij aan de slag kan met zelfzorg.

Mijn doel? Zelfzorg toegankelijk en betaalbaar maken voor iedereen.

Benieuwd? Hou deze website dan zeker in de gaten. 

Zelfzorg Test

Ontdek waar jij staat met zelfzorg, welk type jij bent en ontvang 3 tips om meteen mee aan de slag te gaan.

Online programma's

Op je eigen tempo aan de slag met zelfzorg, zodat ook jij weer kan beginnen léven en genieten.

Zelfzorgshop

Zelfzorg is meer dan tijd nemen voor een bad, thee of boek. Maar het hoort er wel bij. En deze webshop dus ook.

geinteresseerd?

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de website helemaal klaar is? Laat je gegevens achter en ik laat jou als eerste iets weten!

Is De Zelfzorg Expert al bereikbaar?

Omdat mensen begeleiden mijn passie is en ik er energie van krijg, maak ik heel graag tijd voor jou. Vanuit zelfzorg is mijn agenda beperkt beschikbaar, maar maak je geen zorgen: ik waak over mijn gezondheid. Je kan dus gerust een afspraak maken via onderstaande knop. 

Wie ben ik?


Ik ben Lieselot, De Zelfzorg Expert.

Met vallen en opstaan leerde ik hoe belangrijk zelfzorg is in het leven. Op mijn 35e verjaardag trouwde ik met de man van mijn leven. Een paar maanden later kreeg ik na een jarenlange zoektocht de diagnose van endometriose en 9 maanden na mijn huwelijk werd een agressieve borstkanker vastgesteld. 

Zelfzorg werd meer dan ooit belangrijk. Leren ziek zijn, aanvaarden dat je lichaam niet altijd kan wat je hoofd graag wil. Je nieuwe lichaam omarmen, met littekens en alle veranderingen door de medicatie. Dat zijn allemaal belangrijke levenslessen, en zaken waar mijn klanten ook vaak tegenaan lopen.

Zelfzorg leert je te léven in plaats van enkel te bestaan. Daarin begeleid ik jou graag: aanvaarden wie je bent, en je helpen te genieten van het leven in al zijn facetten.

Later meer over mezelf

Het praktische zelfzorgboek

Heb jij nood aan zelfzorg, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Het praktische zelfzorgboek helpt je om dag per dag tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jij nodig hebt om (opnieuw) gelukkig te zijn.

Wat is het?

Het praktische zelfzorgboek is niet zomaar een boek. Het is een doe-boek dat jou helpt nadenken over wat jij precies nodig hebt in dit leven.

Het is een boek dat vraagt om gebruikt te worden. Elke dag? Dat kan! Eén keer per week of zelfs minder?? Ook prima!

Jouw boek, jouw zelfzorg, jouw tempo!

Wat anderen ervan vindenHet Praktische Zelfzorgboek is een perfect hulpmiddel om aan jezelf te werken, om stil te staan bij wie je bent en waarom je in bepaalde situaties reageert.
Het is heel toegankelijk en echt praktisch.  

Lies Tielemans

De Tekstbewerker

Dit boek helpt je bewust worden van de noodzaak jezelf belangrijk te vinden. Je krijgt inzichten, staat stil bij je dag en je doelen die je wil bereiken. De quotes geven net die extra boost.

Cathy Van Damme


Benieuwd?

Wil jij als eerste weten wanneer de nieuwe website helemaal klaar is?

Laat je gegevens hier achter en ik hou je op de hoogte van zodra de website live is.

>