• Home
  • Blog
  • Ik absorbeer alleen de positieve en blije sfeer uit mijn omgeving

Ik absorbeer alleen de positieve en blije sfeer uit mijn omgeving

0 comments

Ben jij een spons voor de emoties van anderen?
Voel je haarscherp aan wanneer er ergens spanning heerst? Als iemand verdriet voelt begin je spontaan mee te huilen?

Staan je voelsprieten op scherp en heb je het gevoel dat je emoties in pieken en dalen verlopen?

Deze positieve affirmatie helpt je om dichter bij jezelf te blijven en meer evenwicht te vinden. 

About the Author

Follow me

Lieselot is trotse mama van Mathias en gelukkig getrouwd met Dieter. Carrière maken, zorgen en klaarstaan voor anderen was jaren haar prioriteit, tot ze zelf ziek werd en zelfzorg steeds belangrijker werd in haar leven. Nu combineert ze zelfzorg met de zorg voor anderen als Zelfzorg Expert.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>