Haal je veel inspiratie uit mijn blogs? Je mag mij altijd trakteren op een theetje 🍵Je bént niet je carrière...

Deze quote is niet helemaal exact vertaald en is zoals elke quote vatbaar voor interpretatie. Maar toch vond ik hem de moeite waard om te delen. 

Ambitieuze perfectionisten hebben de neiging om te geloven dat als ze carrière maken en veel geld verdienen met wat ze doen, dat ze daardoor geslaagd zijn in het leven.

In onze maatschappij krijgen we ook nog steeds veel respect als we "hoog" op de sociale ladder klimmen.

Om misvattingen te vermijden: daar is niets mis mee. En zoals steeds is het niet aan mij om daarover een oordeel te hebben.

Maar er is ook méér in het leven dan carrière maken. Naast je carrière mag je óók een leven uitbouwen. Het is perfect mogelijk om een mooie balans te creëren tussen een rijk gevuld privéleven en een bloeiende carrière.

De basisgedachte achter deze quote is dus heel eenvoudig: vergeet niet van ook te leven naast een carrière te maken. Het mooiste wat je jezelf kan gunnen in het leven is om een rijk en gevuld leven te leiden - op de werkvloer én ernaast.

hoe zie jij dit evenwicht?

Deel deze zelfzorg (z)ingeving

door anderen bekeken


Zelfliefde Anders zijn
Reflectiemoment ongeduld
Carrière-Succesvol
zelfvertrouwen niet helpen
Perfectionisme wat je over jezelf gelooft
Perfectionisme iedereen anders
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Starten met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek misschien iets voor jou. Dit boek in handig formaat helpt jou om meer inzichten te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om je goed te voelen en gelukkig te zijn.

Het praktische zelfzorgboek
>