Lieselot in De Standaard

Lieselot verscheen op 27/12/21 in De Standaard. Deze foto werd gemaakt door Christophe De Muynck

0 comments

Het voorbije jaar is niet altijd eenvoudig geweest. Voor niemand, ook voor mij niet. Mensen lieten me weten dat ze mij een sterke vrouw vinden en dat ik hen inspireer.

Ik ben zelf niet iemand die heel erg te koop loopt met wie ik ben en hoe interessant of belangrijk mijn verhaal is. Omdat ik het allemaal maar "gewoon" vind en ik ervan uitga dat ik niet meer bijzonder ben dan iemand anders - dat vind ik nog steeds trouwens.

Toch bleven de reacties van mijn omgeving en mijn klanten mij verbazen. En ik besefte dat het tijd werd om mijn verhaal te delen. Zodat anderen, die zich hierin herkennen, weten dat ze niet alleen zijn. En in een ideale wereld wil ik met mijn verhaal heel graag anderen inspireren.

Voor ik het goed en wel besefte stond er een artikel over mij in De Standaard. Ik had niet verwacht dat er zo'n positieve reacties zouden binnenstromen. Heel wat mensen stuurden mij een berichtje, mijn website werd plots heel druk bezocht en ik kreeg ook wel wat bestellingen binnen via de webshop. 

Veel mensen konden het artikel echter niet lezen en dus vroeg ik toestemming aan Joke Van Caesbroeck om het bericht op mijn website te plaatsen. Mits de juiste link was dat prima. Je vindt hieronder een link naar de pdf versie van het artikel (je hoeft geen gegevens achter te laten om het artikel te lezen). Credits voor de foto gaan naar Christophe De Muynck. En voor wie het originele artikel wil lezen, dat kan hier.


Stel dat je je in mijn verhaal herkent, neem dan gerust contact met mij op. Want zoals ik eerder schreef: ik ben niet anders of beter dan jij. Als ik me gelukkig kan voelen, dan weet ik dat jij dat ook kan. Al dan niet met een liefdevol duwtje in de rug... 

Zoals altijd geldt ook hier: je moet het zelf doen, je hoeft het echter niet alleen te doen.

Wat is het meest herkenbaar voor jou?

About the Author

Follow me

Lieselot is trotse mama van Mathias en gelukkig getrouwd met Dieter. Carrière maken, zorgen en klaarstaan voor anderen was jaren haar prioriteit, tot ze zelf ziek werd en zelfzorg steeds belangrijker werd in haar leven. Nu combineert ze zelfzorg met de zorg voor anderen als Zelfzorg Expert.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>