Welkom! 

Fijn dat je mij gekozen hebt als jouw partner voor meer zelfzorg!

Op deze pagina vind je nuttige tips om je sessie voor te bereiden, een zelfzorg test en ik selecteerde voor jou enkele interessante blogs. 

Op naar meer zelfzorg!

Ik kijk er alvast naar uit om samen met jou te werken aan een vrij en gelukkig leven. Zelfzorg is iets heel persoonlijks en voor iedereen anders. Daarom gaan wij samen ontdekken wat zelfzorg voor jou betekent.

Om het beste te kunnen halen uit onze samenwerking, wil ik je graag beter leren kennen. Vul daarom je gegevens aan via onderstaand formulier, zodat ik ze kan toevoegen in jouw dossier en we verder geen tijd hoeven te verliezen aan administratie. Geen zorgen, ik doe hier verder niets mee. Beloofd 😉


Je ontvangt een welkomstpakket na het invullen van je gegevens

voornaam*
Familienaam*
telefoonnummer*
Geboortedatum
Adres
E-mailAdres*
bijkomende vragen

Jouw doelen
jouw noden
professionele activiteit

Jouw functie
Wat wil je niet?


Bedrijf
Text
hoe ben je bij mij terechtgekomen?

De meesten van ons geloven dat we, om succesvol te zijn in het leven, een bloeiende carrière moeten opbouwen, moeten wonen in een groot huis en ons gezin het perfecte plaatje moet voorstellen. De realiteit toont dat mensen die dat bereiken vaak net zo ongelukkig zijn als degene die ernaar trachten.

Het is uitputtend te proberen voldoen aan de verwachtingen van de maatschappij. Het is eenzaam als je enkel je eigen principes volgt.

De kracht ligt erin mee te bewegen met de menigte en toch je eigenheid te bewaren.

Naar een quote van ralph waldo emerson

Meteen aan de slag

Om het meeste uit je coaching traject te halen is het altijd handig om je doelen al te bepalen. Zo kunnen wij er van bij het begin helemaal induiken en kunnen we gericht werken aan het halen van jouw doelen.
Stel jouw doelen

Een partnerschap betekent dat er wederzijdse verwachtingen zijn. Bij coaching is het belangrijk dat jij voor jezelf bepaalt wat je precies verwacht. Rond welke onderwerpen wil jij graag werken tijdens ons traject samen? Bepaal jouw focuspunten van onze coaching aan de hand van dit document en dan kunnen we samen aan de slag tijdens ons volgende gesprek. Druk op de pijl om jouw focuspunten te bepalen

Levenswiel

Het levenswiel is een handig middel om te ontdekken hoe goed jouw leven in balans is. Gebruik het regelmatig om te evalueren op welke domeinen je vooruitgang gemaakt hebt en wat je werkpunten zijn. Als je dat wenst kunnen we hier tijdens ons gesprek uitgebreid op ingaan of je gebruikt het voor jezelf als een soort persoonlijke coaching tool. Achter de pijl vind je een downloadbare .pdf.

Wat ik belangrijk vind

1.

Vertrouwen

Onze relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wat tijdens de sessie wordt gezegd blijft tussen ons. 

2.

Veiligheid

Coaching kan enkel werken als jij je veilig voelt. Je mag mij alles vertellen waar je mee zit. We gaan samen aan de slag.

3.

Bereikbaarheid

Tussen de sessies door ben ik bereikbaar voor jou. Stuur me gerust een bericht. Ik antwoord meestal binnen 2 werkdagen.

Enkele nuttige blogs

Ik selecteerde enkele blogs voor jou, zodat jij meteen kan beginnen lezen als je dat wenst. Ons partnerschap gaat verder dan enkel tijdens onze sessies. Je hoeft natuurlijk niet constant met zelfontwikkeling bezig te zijn, maar als je graag leest en / of zelf aan de slag gaat, dan kan dat uiteraard. Deze blogs helpen je op weg. 

Klik op de afbeelding om naar de blog te gaan.

Zelfzorg is meer dan genieten van een heerlijk warm bad of een behandeling bij een schoonheidsspecialist. In deze blog gaan we dieper in op zelfzorg voor drukke mensen. Ik geef 10 tips die op het eerste zicht geen zelfzorg lijken, maar het wel zijn.
10x zelfzorg voor mensen die het druk hebben
Tevreden met je leven
5 tips om tevreden te zijn met je leven
Zelfzorg tijdens het bepalen van je doelen. Je kan voor jezelf ambitieuze doelen stellen en daarbij aan zelfzorg doen. Je leest er alles over in deze blog
Zelfzorg bij het bepalen van je doelen
Niets doen is van onschatbare waarde

Je mag mij altijd contacteren via WhatsApp

 +32 485 12 88 62

Vanuit zelfzorg zal ik niet altijd onmiddellijk reageren, maar ik vind het wel belangrijk dat je weet dat je mij kan contacteren indien nodig. 

Nuttige informatie

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 8:00 - 22:00

Saturday: 9:00 - 12:00

Adres

Rue Notre Dame 8, 7866 Bois-de-Lessines

Contact

+32 485 12 88 62

>