Mijn persoonlijk sterkteverhaal

0 comments

Keuzekompas traject

Sinds kort kan ik mezelf heel trots een gecertificeerde Keuzekompas coach noemen. Dat wil zeggen dat ik niet alleen mijn opleiding heb voltooid, maar dat ik óók het hele traject voor coaching via het Keuzekompas nog eens heb doorlopen.

Van hieruit heb ik mijn eigen persoonlijke missie geschreven en deze wil ik heel graag met jullie delen.

Mijn eigen sterkteverhaal

Mijn missie

Hoe mooi zou het zijn als mensen meer zichzelf zouden kunnen zijn, zonder dat er constant labels geplakt worden en zonder dat er steeds geoordeeld of veroordeeld wordt? Het is mijn missie om mijn klanten eenvoudigweg zichzelf te laten zijn, los van alle verplichtingen en verwachtingen van de maatschappij. Als we elk meer ons eigen pad kunnen bewandelen, dan voelen we automatisch meer intrinsieke motivatie en daadkracht. Mensen die zichzelf kennen en helemaal zichzelf durven zijn, ervaren minder stress en voelen zich gelukkiger. 

Hoe ik mijn missie wil bereiken

Om deze missie te vervullen kijk ik met veel mildheid naar mijn klanten en ik begeleid hen om met diezelfde bril van mildheid naar zichzelf te kijken. 

Samen met de klant gaan we op ontdekking naar datgene wat er schijnbaar nog niet is, wat nog niet op de oppervlakte is. Gewapend met onze schoenen van nieuwsgierigheid, een hoed vol interesse en een rugzak gevuld met begrip gaan we op ontdekkingsreis. De reis brengt ons naar plaatsen die nog onontgonnen terrein zijn en waar nog zoveel mogelijkheden liggen.

Onderweg ontdekken we dat het einddoel geen vaststaand gegeven is, maar dat de reis op zich het mooiste geschenk is. Tijdens deze reis wordt duidelijk dat het helemaal ok is om onderweg te zijn en er ons gaandeweg steeds meer bewust van te worden dat we goed zijn zoals we zijn, met alles wat er al is en alles wat er nog niet is. Van hieruit ontstaat een diepe dankbaarheid voor het onderweg zijn en voor alles wat nog op ons pad zal komen.

Innerlijk kompas

Mijn innerlijk kompas tijdens deze reis is De fontein van het leven die eerlijkheid, oprechtheid en echtheid spuit. Deze dwarrelen neer in een bassin van dankbaarheid en liefde die worden opgepompt om zo tot nog meer verbondenheid en diepe authenticiteit te komen.

Benieuwd naar wat jouw sterkteverhaal is? En hoe je dit kan vertalen naar jouw persoonlijke missie?

Neem dan gerust contact met me op.

Liefs,

Lieselot

About the Author

Follow me

Lieselot is trotse mama van Mathias en gelukkig getrouwd met Dieter. Carrière maken, zorgen en klaarstaan voor anderen was jaren haar prioriteit, tot ze zelf ziek werd en zelfzorg steeds belangrijker werd in haar leven. Nu combineert ze zelfzorg met de zorg voor anderen als Zelfzorg Expert.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>