Kan je die uitknop van je gedachten maar niet vinden?


Je bent welkom bij

Het PiekerVrij Programma


Breng rust in je gedachten, verminder lichamelijke spanningsklachten en krijg meer energie in je dagelijks leven door de oorzaak van de spanning weg te nemen en niet enkel de symptomen aan te pakken.Verminder mentale chaos, verbeter lichamelijke spanningsklachten, voel je rustig en ontspannen, win de controle terug en ga van overleven naar bewust léven

Kort samengevat

Rust in je hoofd

Leer stap voor stap die constant malende piekergedachten verminderen. 

Start wanneer je wil

Je kan instappen wanneer je maar wil. Het programma start zodra jij inschrijft.

Altijd opnieuw te bekijken

Omdat het een online programma is kan je steeds opnieuw naar de video's kijken.

Wetenschappelijke tools

We maken gebruik van wetenschappelijk bewezen methoden en eigen ervaring.

Langdurig resultaat

Omdat je de kern aanpakt, kom je tot een resultaat voor de lange termijn.

Weinig tijdsintensief

De video's zijn bewust kort, zodat je geen uren moet vrijmaken.

Is dit herkenbaar?

 • Je zou het fijn vinden om die "knop" te vinden die jou rust in je hoofd brengt, waardoor je eindelijk kan ontspannen, beter slaapt en uitgerust wakker wordt
 • In theorie heb je alles om gelukkig te zijn, je hebt altijd hard gewerkt om je doelen te bereiken, maar op dit moment is het allemaal te veel om vol te houden. En je durft niets loslaten, je kán niets loslaten.
 • Je zou graag meer willen genieten van het leven, maar je stelt dat altijd maar uit omdat je zoveel verplichtingen hebt waar je nu eenmaal niet onderuit kan.
 • Je voelt je vaak overprikkeld door lawaai en drukte. Je wil vooral RUST in je hoofd.
 • Zelf weet je heel goed hoe je anderen moet helpen om zich beter te voelen, maar in je eigen leven lijk je er niet in te slagen om jezelf te helpen.
 • Omdat je geen mentale rust kan vinden krijg je last van lichamelijke spanningsklachten, zoals verkrampte spieren, een hart dat af en toe overslaat en soms voelt je hoofd ijl en ben je duizelig. Je maakt je zorgen over je gezondheid en bent soms bang dat er iets ernstig mis is.
 • Je valt meestal wel makkelijk in slaap, maar je wordt regelmatig wakker en vindt het moeilijk om dan terug in slaap te vallen. Hierdoor ben je moe en lijkt het alsof je nooit meer uitgerust raakt.
 • Anderen vertellen dat je moet loslaten of ontspannen, maar eerlijk gezegd heb je geen idee hoe je dat kan doen.

Oplossingen voor meer energie

Als je over je symptomen praat met anderen, krijg je goedbedoelde adviezen die helpen om rust te vinden. Als je die toepast zou je energieker zijn, je hoofd kunnen leegmaken en meer genieten van het leven. Een aantal van die tips heb je al toegepast:

 • Letten op je ademhaling
 • Vroeger opstaan om nog even tijd voor jezelf te hebben
 • Regelmatig sporten
 • Yoga
 • Mediteren
 • Op tijd gaan slapen
 • Wandelen
 • Zelfhulpboeken lezen
 • Podcasts luisteren
 • Positief denken
 • Letten op je voeding
 • Vitaminen en voedingssupplementen nemen
 • Veranderen van job, opleidingen volgen, 
 • En nog veel meer...

Je voelt je gefrustreerd omdat anderen zo enthousiast zijn en je het gevoel geven alsof ze dé oplossing gevonden hebben

MAAR VOOR JOU LIJKT DIT ALLEMAAL NIET TE HELPEN

Integendeel, je hebt al alles geprobeerd wat je kan bedenken en soms helpt het wel voor een paar weken, maar uiteindelijk kom je weer bij hetzelfde: je voelt je moe, piekert veel en je bent bang dat dit nooit zal voorbij gaan.

Meer zelfs, alle quotes en tips over positieve mindset bezorgen je eerder méér druk en schuldgevoel dan dat ze je tot rust brengen.

Je vraagt je soms af "of dit je leven nu is" en je bent bang dat je misschien zwak of flauw bent. Anderen lijken er wel in te slagen om zich goed te voelen in het drukke dagelijkse leven, maar jij lijkt het allemaal niet aan te kunnen. 

Hierdoor raak je soms in paniek, waardoor je nog meer last krijgt van symptomen en je net nog meer begint te piekeren. 

Je snakt naar een lange vakantie, waarbij je alles even kan laten voor wat het is, maar zelfs een vakantie lijkt niet voldoende te zijn om er weer vol goede moed tegenaan te kunnen.

Je hebt al wel eens een psycholoog, therapeut of coach bezocht en toen was er verbetering merkbaar. Maar intussen lijkt het alsof je terug bij af bent en als je eerlijk bent, ben je er misschien nooit helemaal bovenop geweest. Net nu je dacht dat je het eindelijk allemaal onder controle had, weet je het gewoon allemaal even niet meer...

Wat als...

 • je zou begrijpen waar die spanningsklachten vandaan komen?
 • je weet wat je moet doen om je rustig te voelen, ook in stressvolle situaties?
 • je terug kan ontspannen zonder je schuldig te voelen?
 • er meer tijd zou zijn om écht te genieten van het leven?
 • een tegenslag in het leven (want die horen er nu eenmaal bij) je niet helemaal onderuit haalt?
 • je kan genieten van een goeie nachtrust en uitgerust wakker wordt?
 • je gelukkig, ontspannen en evenwichtig in het leven staat?

Van moe door stressklachten naar vrij van piekeren en bewust léven

Intussen is in onze maatschappij best al wat aandacht voor mentale gezondheidszorg. Paradoxaal genoeg wordt er steeds vaker burn-out vastgesteld. Meer nog: quasi iedereen die bij mij of bij collega's terechtkomt met spannings- en/of burn-outklachten is in een soort strijd omdat ze bang zijn voor die burn-out. We hebben er allemaal begrip voor, zijn de meest meelevende collega's, vrienden, familieleden, zolang het ONS maar niet overkomt.

Naast de lichamelijke spanning en de mentale chaos komt en nieuwe factor: angst. Angst om in die negatieve spiraal van burn-out terecht te komen, angst om maanden of zelfs jaren buiten strijd te zijn. "Dit mag mij niet overkomen", "Wat gaan anderen over mij denken?", zijn enkele van de meest voorkomende gedachten.

De ervaring leert dat deze angst en paniekgedachten alle andere klachten net verergeren. Deze angst duwt je dus net verder in je negatieve spiraal, terwijl je eigenlijk hoopt op verbetering.

Je mag dus nog zoveel tips en advies toepassen als je wil, zolang je vast zit in de angst, zullen deze tips en het advies niet werken.

"Hoe kom je daar dan uit?" hoor ik je denken. 

Daar wil ik je graag bij helpen. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Begrijp me niet verkeerd: er bestaat geen magische toverformule die jou in 1...2...3... van al je klachten verlost. Het vraagt tijd en bewustwording van jezelf, van hoe je reageert en hoe je kan omgaan met bepaalde situaties.

Meestal ga je in een acute situatie op zoek naar tips en adviezen voor die specifieke situatie. De tips die je dan krijgt helpen wel, maar zijn eerder een pleister op een open wonde, dan dat ze de dieperliggende oorzaak aanpakken. Die helpen voor even, maar zodra de pleister eraf gaat, ligt de wonde opnieuw open. In dit programma gaan we voor het langetermijn resultaat, inzetbaar in verschillende situaties;

De oorzaak aanpakken betekent niet dat je moet beginnen graven in je verleden of een eventueel trauma gaan herbeleven, dat is niet wat we gaan doen. We gaan wel stap voor stap de oorzaak van jouw piekergedachten loslaten, waardoor je langdurig verlost raakt van je piekergedachten en de bijhorende stress- en spanningsklachten.

Zo werkt het

Als je lange termijn resultaten wil behalen, dan helpt het niet om lukraak wat in het rond te oefenen en hopen dat je op een dag wel vrij van stress en piekergedachten zal zijn.

Het nadeel van losse tips, zelfhulpboeken en - programma's is dat je er daarmee alleen voor staat. Je hebt de informatie wel, maar weet niet goed hoe je ze op jouw specifieke situatie kan toepassen.

Het nadeel van persoonlijke begeleiding in individuele sessies is dat je steeds een afspraak moet maken, je niet alles van de sessie kan onthouden en er tussenin weinig tot geen begeleiding mogelijk is. 


Daarom ontwikkelde ik het PiekerVrij programma. Dit programma is gebouwd op wetenschappelijke methoden, gecombineerd met jarenlange ervaring en inzichten uit de praktijk. De succesformule van dit programma is dat je op je eigen tempo kan werken, op het moment dat voor jou past en je bovendien persoonlijk begeleid wordt.

Geen magie

Wees je ervan bewust dat dit geen magische formule is die alle piekergedachten binnen de week als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Je gaat stap voor stap aan de slag met jouw persoonlijk proces en er zullen momenten zijn waarop je snel vooruitgang merkt, maar evengoed komt er een moment waarop het wat trager gaat en er misschien twijfels ontstaan.

Start bij de basis

We werken hier op langetermijn resultaten, wat wil zeggen dat het effect van bepaalde oefeningen soms pas na verloop van tijd duidelijk wordt. Soms kan het voor jou wat onlogisch lijken of misschien zou je soms liever aan iets anders werken. Bedenk dan dat iemand die piano leert spelen ook niet meteen begint met ingewikkelde nummers, maar start bij de basis, met notenleer. 

Tijd geven

Stap voor stap gaan we aan de slag met jouw proces, met jouw oorzaak van je piekergedachten en na enkele weken zal je merken dat je veel minder energie verliest aan het piekeren en steeds meer kan genieten van het leven. Het mooiste aan zo'n proces is dat, als je het voldoende tijd geeft, het zo geleidelijk aan gebeurt dat je plots beseft hoeveel beter het met je gaat.
Met dit programma zal je

Verbinding voelen

met jezelf en met anderen

Beter slapen

dankzij innerlijke rust

Evenwicht vinden

doorheen je dagelijks leven

Dankbaar

zijn voor anderen en jezelf

Vrijer en luchtiger

in het leven staan

Bewust léven

in plaats van overleven

PiekerVrij Programma

Voor mensen die al maanden of jaren op zoek zijn naar die "uitknop" van hun gedachten.

Wanneer tips, internet en zelfhulpboeken je eerder een grotere druk om "gelukkig te zijn" opleggen dan dat ze je helpen om tot rust te komen.

Het online programma van De Zelfzorg Expert,

mét persoonlijke begeleiding

Het PiekerVrij programma is geschikt voor jou als je:

 • Last hebt van een hoofd dat constant "aan" staat, in combinatie met lichamelijke spanningsklachten en de nood voelt om er even tussenuit te zijn terwijl dat eigenlijk geen oplossing biedt.
 • Op zoek bent naar duurzame oplossingen die de kern van je spanningsklachten en piekergedachten wegnemen. Daarbij ben je je bewust dat het een tijdje kan duren voordat je een duidelijke verbetering waarneemt. 
 • Herkenning voelt bij wat je op deze pagina gelezen hebt.
 • Andere methoden hebt geprobeerd of bij andere zorgverleners in begeleiding was, maar je het gevoel hebt dat dit onvoldoende resultaten gaf of je een terugval lijkt te hebben.
 • Bereid bent om je open te stellen voor een online programma, waarbij je de mogelijkheid hebt om vragen te stellen via de community of in een privé gesprek met mij, online webinars te volgen en online begeleiding te krijgen.

Dit kan je verwachten van het PiekerVrij Programma

Online leeromeving

Je krijgt onmiddellijk toegang tot de online leeromgeving waar je stap voor stap aan de slag gaat met jouw persoonlijk proces. Per week komt er een nieuwe module vrij, waarbij je inzichten krijgt die je piekerklachten en bijhorende fysieke spanningsklachten verminderen. Deze inzichten gaan dieper dan enkel symptoombestrijding, je kan ze toepassen in de verschillende aspecten van je leven.

Personal trainer voor je brein

Zoals je begeleiding krijgt in de sportschool om spieren op te bouwen, zo krijg je met het PiekerVrij programma begeleiding om stapsgewijs rust in je hoofd te krijgen. De modules zijn toegankelijk op pc, laptop, tablet en smartphone. Je kan ermee aan de slag waar en wanneer jij dat wil. Ik ben je personal trainer en je motivator, ook wanneer je even een dipje doormaakt.

Online sessies

Regelmatig zal je een online groepssessie kunnen volgen. Dit kunnen workshops zijn van mezelf of een andere expert of dat kan ook een meditatiesessie sessie zijn. Tijdens deze sessies komen verschillende thema's aan bod, waaronder:

 • zelfvertrouwen en zelfbeeld
 • perfectionisme
 • omgaan met chronische pijn
 • ...

Je kan zelf ook altijd (anoniem) een thema aanbrengen, waar we met plezier een sessie zullen aan wijden. Er komen regelmatig nieuwe workshops bij en de opnames zal je kunnen bekijken in de online leeromgeving.

mindful LEREN MEDITEREN

Samen met de eerste module start ook meteen de 14-daagse online cursus "Midful leren mediteren". In deze cursus leer je stapsgewijs wat mindfulness precies inhoudt en je gaat meteen praktisch aan de slag tijdens enkele meditatiesessies.

Fit in je hoofd programma

Dit 30-dagen programma is revolutionair op vlak van mentale fitness dankzij de op wetenschap gebaseerde meditatietraining. Dit stappenprogramma combineert technieken uit de oudheid met Westerse wetenschap tot een doeltreffend mentaal trainingsprogramma.

Het Fit In Je Hoofd programma wordt onder meer gegeven in bedrijven, verslavingscentra, scholen en overheidsorganisaties.

HET PRAKTISCHE ZELFZORGBOEK

Iedere deelnemer ontvangt "Het praktische zelfzorgboek" in de brievenbus. Dit boek werkt aanvullend op de verschillende modules en helpt je om nog meer inzichten in jezelf te krijgen. Het hoort als een werkboek bij de online leeromgeving.

Het praktische zelfzorgboek
Zelfzorg Club - (anoniem) verbinden met gelijkgestemden

Tot 70% van de gezondheidsklachten kunnen in verband gebracht worden met stressfactoren. Je bent dus niet alleen met je piekergedachten en/of fysieke spanningsklachten. Daarom krijg je ook toegang tot de "Zelfzorg Club". Hier kan je (anoniem) vragen stellen, in contact komen met anderen of persoonlijke berichtjes sturen naar mij.

Via deze app word je ook op de hoogte gehouden van de planning van de sessies en komen er regelmatig updates, tips, handige tools,...

ONMIDDELLIJK TOEGANG gedurende 1 jaar

Van zodra je inschrijft krijg je toegang tot de eerste module van het programma. Ook het Mindful Leren Mediteren programma wordt meteen voor jou beschikbaar. Na een paar dagen krijg je Het praktische zelfzorgboek bij je thuis bezorgd.
Je krijgt toegang gedurende 1 jaar, wat betekent dat je meer dan voldoende tijd hebt om alle sessies op jouw tempo te volgen.

Wil je deelnemen aan het PiekerVrij Programma?

Start vandaag nog!

Basis

247

Volg enkel het programma

 • 1 jaar lidmaatschap
 • PiekerVrij programma
 • Mindful leren mediteren
 • Fit in je hoofd programma
 • Lid van de zelfzorgclub
 • Het praktische zelfzorgboek
 • Online groepsessies

Betaal in 1 keer of in 3 termijnen

Enthousiast

397

Volg het programma
+ 3 individuele sessies

 • 1 jaar lidmaatschap
 • PiekerVrij programma
 • Mindful leren mediteren
 • Fit in je hoofd programma
 • Lid van de zelfzorgclub
 • Het praktische zelfzorgboek
 • Online groepsessies
 • 3 individuele sessies

Betaal in 1 keer of in 3 termijnen

Intensief

497

Volg het programma
+ 5 individuele sessies

 • 1 jaar lidmaatschap
 • PiekerVrij programma
 • Mindful leren mediteren
 • Fit in je hoofd programma
 • Lid van de zelfzorgclub
 • Het praktische zelfzorgboek
 • Online groepsessies
 • 5 individuele sessies

Betaal in 1 keer of in 3 termijnen

Basic

$

29.99

/yr

Simple, fast and effective flexible move

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen
Premium

$

49.99

/yr

Simple, fast and effective flexible move

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Free Kitchen
Exclusive

$

89.99

/yr

Simple, fast and effective flexible move

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi
 • Consultance

Waarom dit programma?

Dit programma is ontstaan uit jarenlange ervaring met mensen.

 1. 1
  In een individuele sessie wordt veel besproken. Het is onmogelijk om dat allemaal te onthouden. Daarom volg je in het PiekerVrij programma korte sessies de je regelmatig opnieuw kan bekijken, wanneer jij dat wil. 
 2. 2
  Tijd vrijmaken voor één lange sessie van 60 tot 90 minuten komt er in het dagelijks leven vaak niet van. Of toch niet op de momenten die jou het beste uitkomen. Deze sessies volg je waar en wanneer het jou past.
 3. 3
  Ik wil, net als jij, vooruitgang. Ik hou van efficiëntie. Dit programma is opgebouwd vanuit ervaring en wetenschap, met als doel jouw piekergedachten tot rust te brengen.
 4. 4
  Je moet het zélf doen, maar niet alleen. Dankzij de "Zelfzorg Club" kan je mij persoonlijk bereiken en krijg je, naast de toegang tot de online leeromgeving, individuele tips en inizchten.
 5. 5
  Iedereen verdient een personal trainer voor het brein die je aanmoedigt, motiveert en snel resultaten helpt behalen.

Wat anderen over het PiekerVrij programma zeggen:

De weg naar meer positivisme

Voor ik met het PiekerVrij programma startte, voelde ik me moe en niet zo gelukkig. Ik schreef me in voor het programma om minder aan ‘Overthinking’ te doen.

Het programma helpt mij echt om sneller uit mijn gedachtenmolen te treden en om meer oog te hebben voor de positieve zaken die zich rondom mij afspelen. Het programma is top! Ik heb al veel opgestoken uit de sessies. en vind het ‘heerlijk’ dat de sessies kort, kwalitatief en ‘to the point’ zijn.

Na enkele weken in het programma voel ik me minder moe en meer bewust van het feit dat je sommige dingen, waar je geen impact op hebt, gewoon moet aanvaarden/een afwachtende houding aannemen. Dit zorgt voor extra rust in mijn hoofd.

Ann

Meer tijd voor mezelf en meer relativeren

Alvorens met het programma te starten was ik constant bezorgd om mijn gezin,familie, vrienden en durfde ik nooit aan mezelf denken. Ik had nood om even stil te staan en mij af te vragen of ik nog zo verder wou gaan met m'n leven of een beetje meer voor mezelf wou zorgen!

Het programma heeft bij mij verschillende lichtjes doen branden en mij geholpen om de focus te leggen op de belangrijkste dingen.

- je kan het op elk moment volgen en de sessies herbekijken wanneer je wil
- de stem van Lieselot is echt rustgevend
- na een sessie voel je je minder zenuwachtig

Ik voel me momenteel nog af en toe gestresseerd, maar sinds ik het programla volg kan ik alles veel beter relativeren.

Royer Ingrid

Nog even kort samengevat:

Rust in je hoofd

Leer stap voor stap die constant malende piekergedachten verminderen. 

Start wanneer je wil

Je kan instappen wanneer je maar wil. Het programma start zodra jij inschrijft.

Altijd opnieuw te bekijken

Omdat het een online programma is kan je steeds opnieuw naar de video's kijken.

Wetenschappelijke tools

We maken gebruik van wetenschappelijk bewezen methoden en eigen ervaring.

Langdurig resultaat

Omdat je de kern aanpakt, kom je tot een resultaat voor de lange termijn.

Weinig tijdsintensief

De video's zijn bewust kort, zodat je geen uren moet vrijmaken.

Het PiekerVrij Programma:

 • Stap voor stap minder piekeren
 • Voel je innerlijk rustig en vrij
 • Slaap beter en word uitgerust wakker
 • Leer ook rekening houden met jezelf in plaats van voornamelijk met anderen
 • Minder last van lichamelijke spanningsklachten

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het programma?

Van zodra je bent aangemeld krijg je toegang tot de online leeromgeving. Daar zal je verschillende video's volgen die enerzijds inzichten brengen en anderzijds oefeningen bevatten. Je kan de video's zo vaak bekijken als je wil en je hebt toegang tot het programma zolang je dat zelf wenst.

Daarnaast word je opgenomen in "De Zelfzorg Club", een online platform waar je mij rechtstreeks kan contacteren voor al je vragen en bezorgdheden. Ik reageer persoonlijk binnen 2 werkdagen.

Via dit platform komt eveneens de agenda online van de bijkomende sessies.

Afhankelijk van de module komen de video's wekelijks of dagelijks vrij. Meer info daarover vind je hier.

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Als je herkenning voelt bij wat je gelezen hebt op deze pagina, dan is dit programma zeker iets voor jou.

Het programma is ontwikkeld voor iedereen die af en toe of regelmatig moeite heeft om het hoofd leeg te maken en ontspanning te vinden in het dagelijks leven. Als je daarbij ook last hebt van stress- of spanningsklachten, dan zou ik het programma absoluut aanraden.

Als je voelt dat dit programma niets voor jou is en je twijfelt sterk of je hier baat zou bij hebben, dan is dit programma niet geschikt voor jou.

Als je twijfelt, kan je altijd gewoon proberen. Als je binnen 14 dagen sessies gevolgd hebt, maar toch het gevoel hebt dat dit programma je niet vooruit helpt, dan krijg je je geld terug.

Ik word al begeleid, is dat een probleem?

Dit programma kan prima verder lopen naast persoonlijke begeleiding bij een andere coach, therapeut of psycholoog. Je kan dit uiteraard ook steeds bespreken met de persoon die jou behandelt. 

Opgelet: dit programma is geen vervanging voor een behandeling bij een psychiater. Als je in een medisch traject zit, raad ik aan om je behandelende arts te contacteren.

Wanneer start het programma?

Het programma is doorlopend beschikbaar. Als je vandaag inschrijft, start het programma binnen enkele minuten na ontvangst van je betaling.

Dit programma is zo opgebouwd dat je kan starten waar en wanneer jij dat wil.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken?

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je spendeert aan dit programma.  Je kan al resultaten behalen als je wekelijks 20 à 25 minuten vrijmaakt. Als je dat wenst kan je ook dagelijks 10 à 15 minuten spenderen aan de video's en de oefeningen. Het hangt volledig af van jouw motivatie en je agenda hoe vaak en hoe lang je met dit programma bezig bent.

Waarom krijg ik niet meteen toegang tot alle modules?

De ervaring leert me dat de meeste mensen voor 200% gemotiveerd zijn bij aanvang en video na video willen bekijken. 

Helaas werkt het niet om op die manier aan je mentale gezondheid te werken. Als je alles ineens zou kunnen bekijken, dan krijgt je hoofd - hoe sterk het ook is - niet de kans om alles te verwerken. Hierdoor zou je niet het resultaat behalen dat je zoekt. Bovendien is het risico van te snel met te veel aan de slag t egaan, dat je motivatie al vrij snel afzwakt en zelfs helemaal verdwijnt.

Daarom worden de modules vrijgegeven volgens een bepaalde timing, zodat je stap voor stap aan de slag kan en een blijvend resultaat kan halen.

Kan ik ook een persoonlijke sesie plannen?

Ik bied alleen alleen nog 1-op-1 coaching aan aan klanten die ook het programma hebben gevolgd of die rechtstreeks via hun arts worden doorverwezen. Ook aan deze mensen raad ik het programma aan, omdat we daardoor tijdens onze individuele sessies veel meer diepgang krijgen en we sneller resultaten behalen.

Wanneer kan ik niet deelnemen aan het programma?

Dit programma is niet bedoeld voor mensen met risico op zware psychoses of wanneer je in behandeling bent voor zware psychische problemen. Raadpleeg steeds je behandelende arts in deze gevallen.

Start vandaag nog met het PiekerVrij Programma

Basis

247

1 jaar lidmaatschap PiekerVrij programma

Betaal in 1 keer of in 3 termijnen

Enthousiast

397

1 jaar lidmaatschap PiekerVrij programma

+ 3 individuele sessies

Betaal in 1 keer of in 3 termijnen

Intensief

497

1 jaar lidmaatschap PiekerVrij programma

+ 5 individuele sessies

Betaal in 1 keer of in 3 termijnen

>