Zelfzorg start bij zelfinzicht: wie ben je en wat heb je nodig om je vrij en gelukkig te voelen?

Jezelf en je leven af en toe in vraag stellen brengt heel wat inzichten met zich mee. Inzichten die je rustig en gelukkig maken enerzijds, actiepunten en plannen om het anders te doen anderzijds.

Mensen die last hebben van perfectionisme durven al wel eens ongeduldig zijn. Ze willen graag kunnen spurten alvorens ze de eerste stapjes gezet hebben. Soms levert dit ongeduld mooie resultaten op, maar soms worden deze perfectionisten keihard teruggefloten. Door hun omgeving of hun lichaam...

Je krijgt het meeste zelfinzicht door er een notitieboekje bij te nemen en de antwoorden op de vragen te noteren. Zo kan je af en toe eens terugbladeren en tot de vaststelling komen dat dingen steeds meer kloppen, dat je stappen gezet hebt ten opzichte van een paar maanden geleden of dat je veel beter in je vel zit.

Deel deze zelfzorg (z)ingeving

door anderen bekeken


Liefde en vriendschap geven en nemen
Zelfliefde Anders zijn
Aanvaarding tijd
zelfvertrouwen niet helpen
Reflectiemoment Pasen
Perfectionisme wat je over jezelf gelooft
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Starten met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek misschien iets voor jou. Dit boek in handig formaat helpt jou om meer inzichten te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om je goed te voelen en gelukkig te zijn.

Het praktische zelfzorgboek
>