Samen sturen we borstkanker wandelen!

Steun mij op mijn Roze Mars tegen borstkanker en maak kans op een zelfzorg box inclusief "Het praktische zelfzorgboek".


Schrijf je in via onderstaande link en dan starten we vanaf 1 oktober samen een nieuwe Roze Mars. Stuur jij borstkanker mee wandelen?

Steun het goede doel

Waarom deze missie voor mij belangrijk is

Op 27 oktober 2020 kreeg ik zelf het zware verdict van een agressieve borstkanker. Dankzij de wetenschap zijn de artsen erin geslaagd om mijn behandeling zo leefbaar mogelijk te maken. Deze behandeling was lang en zwaar, maar toch is de tumor helemaal verdwenen. Als vrouw je haar en een borst verliezen is niet gemakkelijk. Gelukkig bestaan er intussen ook hele mooie pruiken (zie foto) waarbij je het verschil met je natuurlijke haar bijna niet ziet. Omdat ik zo dankbaar ben voor het resultaat en omdat beweging belangrijk is voor ieders gezondheid, wil ik mij graag inzetten voor het goede doel. De Roze Mars is een ideaal initatief en heeft een mooie boodschap: we sturen borstkanker wandelen! 

Lieselot - De Zelfzorg Expert

Waarom zou je lid worden van ons team?


Je steunt de wetenschap

De behandelingen zijn voor mij en mijn lotgenoten zo belangrijk. Ze maken letterlijk het verschil tussen leven en dood. Pink Ribbon steunt het onderzoek naar borstkanker.

Zelfzorg motivatie

Samen is het altijd veel leuker dan alleen! Wandelen is absoluut een vorm van zelfzorg. We motiveren elkaar om ons doel te halen, via foto's, berichtjes vol aanmoedigingen en vooral veel plezier!

Fiscaal interessant

Als je het goede doel steunt voor minstens 40€, ontvang je een fiscaal attest. Dit kan je inbrengen in je belastingen, waardoor je er zelf ook nog eens een voordeel uit haalt.

Maak kans op een zelfzorg box

De Zelfzorg Boxen inclusief "Het praktische zelfzorgboek" worden steeds met veel enthousiasme onthaald. Als jij deel uitmaakt van ons team maak je kan om zo'n pakket te winnen.

Hoe geraak je aan 10.000 stappen?

Enkele tips

Als je niet regelmatig gaat wandelen kan het een onmogelijke opgave lijken om 10.000 stappen te halen. Weinigen onder ons hebben de tijd - laat staan de energie- om dagelijks een wandeling te maken, bovenop alle beslommeringen die bij het leven horen. Daarom geef ik graag enkele tips mee.

1.

Parkeer je wagen iets verder dan je anders zou doen. Als je je kind aan school afzet of gaat halen, parkeer dan niet voor de deur, maar een straat verder.

2.

Zet een wekker om een toertje door of rond je huis te maken. Elk half uur even bewegen en een mini-wandeling maken in huis helpt al heel wat om je dagelijkse stappen te halen.

3.

Zet geen fles met drank naast je, maar ga elke keer bewust een glas halen. Voor onze gezondheid moeten we ongeveer 1,5 à 2L water per dag drinken, dus we kunnen al wat stappen zetten om daaraan te komen ;-)

4.

Wandel rond tijdens het bellen. Heb je een meeting of een (video)gesprek? Probeer deze al wandelen te doen, want elke stap telt. Je hoeft niet tot het uiterste te gaan, maar af en toe eens een extra stap brengt je sneller bij je doel.

5.

Tanden poetsen al wandelen? Dat lukt ook! Tijdens het tanden poetsen kan je gerust enkele extra stappen zetten. Probeer het maar, je zal zien dat die 10.000 stappen snel dichterbij komen.

Word nu lid van

Team Zelfzorg!

Of steun ons team en Pink Ribbon aan de hand van een donatie.

>