Kan jij altijd RUSTIG blijven?

Haal je veel inspiratie uit mijn blogs? Je mag mij altijd trakteren op een theetje 🍵

wat gebeurt er als jij op sociale media iets ziet voorbijkomen dat je heel hard raakt? Ga je meteen reageren? Vind je het moeilijkt om RUSTIG te blijven? 

Februari is de maand van de liefde en de vriendelijkheid. In deze uitdagende tijden durft er al wel eens polarisatie ontstaan. Daarom wilde ik deze infographic graag delen. Het is ook gewoon een handige tool die je in het dagdagelijkse leven kan inzetten. Zeker als je wordt geraakt door een bepaalde emotie. 

Het acronym RUSTIG kan je in bijna elke situatie toepassen. Het voorkomt dat bepaalde situaties escaleren. Welke tip spreekt jou het meeste aan?

Vind je dit een interessante infographic? Deel hem dan gerust via sociale media of andere kanalen.

Heb je iets toe te voegen? Reageer hieronder! 

Deel deze blogOver de auteur

Lieselot is trotse mama van Mathias en gelukkig getrouwd met Dieter. Carrière maken, zorgen en klaarstaan voor anderen was jaren haar prioriteit, tot ze zelf ziek werd en zelfzorg steeds belangrijker werd in haar leven. Nu combineert ze zelfzorg met de zorg voor anderen als Zelfzorg Expert.

Dit kan je ook interesseren


Ontspannen in 5-4-3-2-1
Geen goede voornemens
7 zelfzorg tips voor je mentale gezondheid tijdens de feestdagen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Starten met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek misschien iets voor jou. Dit boek in handig zakformaat helpt jou om meer inzichten te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om je goed te voelen en gelukkig te zijn.

Het praktische zelfzorgboek
>