Haal je veel inspiratie uit mijn blogs? Je mag mij altijd trakteren op een theetje 🍵"Ik heb een team van 30 mensen onder mij"

"Welke bedrijfswagen heb jij? De mijne is een BMW X7"

"Dit jaar maken wij een rondreis aan de Westkust van Amerika"

"We gingen naar een chique hotel op de Malediven"

"Onze nieuwbouw heeft 5 slaapkamers en een tuin van 20 are"

....


Heb je het gevoel dat je soms wel eens moet vertellen aan anderen hoe succesvol jij bent? Vind je het belangrijk dat je omgeving je successen kan zien? Toon je graag wat je allemaal al bereikt hebt?

Welke reactie verwacht je daarbij?
Als je heel eerlijk bent, wie ben je dan eigenlijk aan het overtuigen?

De meest succesvolle - of liever de meeste gelukkige - mensen zijn diegene die niet het gevoel hebben dat ze moeten opscheppen over wat ze al bereikt hebben in het leven. Ze genieten van elke stap die ze zetten, ook al is dat een 'stap terug' op de maatschappelijke ladder. Ze zijn zich bewust van wat hen gelukkig maakt in het leven en maken heel evenwichtige keuzes.

Voor hen maakt het niet uit welke successen ze behaald hebben. Uiteraard genieten ze wel van alles wat ze bereikt hebben, maar ze hoeven dat niet aan anderen te verkondigen. 

Gelukg hangt niet af van de behaalde successen in je leven, maar wel van hoe je je voelt en hoe je omgaat met dit succes.

Ik ben heel benieuwd:


hoe denk jij hierover?

Deel deze zelfzorg (z)ingeving

door anderen bekeken


Zelfliefde Anders zijn
Reflectiemoment ongeduld
Carrière-Succesvol
zelfvertrouwen niet helpen
Perfectionisme wat je over jezelf gelooft
Perfectionisme iedereen anders
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Starten met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek misschien iets voor jou. Dit boek in handig formaat helpt jou om meer inzichten te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om je goed te voelen en gelukkig te zijn.

Het praktische zelfzorgboek
>