Waarom? Dromen. Waarom niet?

0 comments

Een eigenschap van intelligente mensen is dat ze heel wat zaken in vraag stellen. Ze zoeken antwoorden en stellen zich de vraag "Waarom?"

?Waarom begrijpen collega's mij niet?

?Waarom is die promotie aan mijn neus voorbij gegaan?

?Waarom heeft zij alle succes en ik niet?

?Waarom geraak ik niet aan een partner?


Wat als je zou kunnen dromen en fantaseren en plannen maken die niet zo voor de hand liggen? Wat als je je daarbij de vraag zou kunnen stellen: "Awel ja, waarom niet?"

About the Author

Follow me

Lieselot is trotse mama van Mathias en gelukkig getrouwd met Dieter. Carrière maken, zorgen en klaarstaan voor anderen was jaren haar prioriteit, tot ze zelf ziek werd en zelfzorg steeds belangrijker werd in haar leven. Nu combineert ze zelfzorg met de zorg voor anderen als Zelfzorg Expert.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>