Een zorgeloos leven

start bij zelfzorg

Wil jij op je eigen tempo aan de slag met zelfzorg?

Het praktische zelfzorgboek helpt je om dag per dag tijd voor jezelf te nemen en stil te staan bij wat jij nodig hebt om (opnieuw) gelukkig te zijn.

Wat mag je van dit boek verwachten?

Het praktische zelfzorgboek is niet zomaar een boek. Het is een doe-boek dat jou helpt nadenken over wat jij precies nodig hebt in dit leven.

Praktisch

Zoals de naam zelf zegt is het een praktisch boek. Het praktische zelfzorgboek is geen leesboek, maar een echt werkboek dat je helpt om inzichten in jezelf te verwerven.

Ook voor starters

Weet je niet goed hoe je aan zelfzorg moet beginnen? Dan is dit boek een perfecte starter. Het is toegankelijk en helpt je om te reflecteren over jouw dag en je leven.

Invulboek

Dit boek vraagt om gebruikt te worden. Er is veel ruimte voorzien om te noteren of iets te tekenen. Je haalt het beste uit dit boek als je er ook echt mee aan de slag gaat.

Handig formaat

Het formaat is handig en past in bijna iedere handtas. Een boek om overal mee naartoe te nemen dus.

Een voorproefje

Als jij een beetje bent zoals ik, dan koop je meestal geen boek zonder erin gebladerd te hebben. Of je leest de achterflap om een gevoel te krijgen bij het boek. Daarom vind je hieronder enkele pagina's  uit Het praktische zelfzorg boek. Zo kan je al eens virtueel bladeren, vertrouwd raken met mijn schrijfstijl en ontdekken of het iets voor jou is. 


Ervaringen van lezeressen

Dit boek helpt je bewust worden van de noodzaak jezelf belangrijk te vinden. Je krijgt inzichten, staat stil bij je dag en je doelen die je wil bereiken. De quotes geven net die extra boost.

cathy van damme

Het Praktische Zelfzorgboek is een perfect hulpmiddel om aan jezelf te werken, om stil te staan bij wie je bent en waarom je in bepaalde situaties reageert.
Het is heel toegankelijk en echt praktisch.  

lies tielemans | de tekstbewerker

Het praktische zelfzorgboek gaf mij een gevoel van lichtheid en ik kreeg elke dag zin om de volgende dag te ontdekken. Het boek wordt niet gestuurd door de schrijfster, ze laat enorm veel vrijheid. De afwisseling is welkom gedurende mijn dag. Ik had er deugd van om het in te vullen.

nathalie bello | mind your food

Hoeveel kost het?

Minstens even belangrijk als de inhoud van het boek is natuurlijk de prijs. Hoeveel het waard is laat ik aan jou over om te bepalen. Mijn doel is om zelfzorg toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen en dus gun ik jou dit boek met heel mijn hart. Om uit de (verzend)kosten te geraken moet ik er natuurlijk wel iets voor aanrekenen... 

Steun 

19,50


+ 6,95€ verzendkosten

  • 164 pagina's zelfzorg
  • Naar jou verzonden via PostNL
  • Ik stort 2€ voor Think Pink
  • Jij ontvangt een Think Pink lintje

Over Lieselot

Lieselot leerde zelf met vallen en opstaan hoe belangrijk zelfzorg is. Ze kreeg op haar 35e de diagnose endometriose en vervolgens borstkanker. Zelfzorg was reeds een paar jaar haar stokpaardje en door haar aandoeningen is ze zich er nog meer gaan in verdiepen. Dit praktische zelfzorgboek is ontstaan uit haar jarenlange expertise en ervaring.

Bestel jouw

praktische zelfzorgboek!

>