Ben je het beu om je moe te voelen?

Heb je alles om gelukkig te zijn, maar voel je het niet altijd? Dan wordt het tijd om de handrem los te laten en voluit te beginnen leven! 

Er is (n)iets mis met jou!

Onze prestatiemaatschappij lijkt jou het gevoel te geven dat je nog heel wat werk hebt aan jezelf. Je moet steeds beter presteren. Je kan best nog wel wat kilo's afvallen. Als je aan yoga doet of mediteert zal alles beter gaan. Je gelooft dat als je erin slaagt om functie uit te oefenen met aanzien, dit weet te combineren met een druk en gelukkig gezinsleven, een mooi en opgeruimd huis en liefst ook nog een perfect figuur, je dan eindelijk gelukkig zal zijn. Misschien heb je alle vinkjes al aangeduid, maar voel je het nog steeds niet? Lees dan zeker verder...

Gelukkig zijn

De (sociale) media staan vol van adviezen, diëten, oefeningen en programma's om jou naar meer succes te brengen. Als je alle regels volgt zal je gelukkig zijn. Niet dus...

Verandering

Ze maken je wijs dat je je mindset moet veranderen. Denk jezelf gelukkig en het zal gebeuren. Je krijgt er bijna een schuldgevoel door. Dat is niet nodig!

Repareren

Jij moet niet gerepareerd worden en er is ook helemaal niets mis met jou. Je hebt alleen een beetje ondersteuning nodig en een liefdevol duwtje naar meer zelfzorg.

Zelfzorg is veel meer dan tijd maken voor jezelf. Als mediteren een hype wordt en het niet het gewenste resultaat geeft, dan is het simpel: voor jou werkt het niet.

Iedereen is anders en iedereen mag anders zijn.

>