Hoe fijn zou het zijn als je in 1 minuut meer kan ontspannen en beter kan omgaan met angst die je op dat moment voelt? Hieronder vertel ik je hoe je de 5-4-3-2-1-techniek kan gebruiken om tot rust te komen.De 5-4-3-2-1 techniek om te ontspannenMindfulness gaat erom dat je gedachten en gevoelens erkent en leert


Hebben goede voornemens voor het nieuwe jaar ooit écht gewerkt?De voorbije jaren heb ik me voorgenomen om géén goede voornemens meer te maken. Ze leggen zoveel druk bij het begin van het jaar, je hebt er hoge verwachtingen van en na enkele weken besef je dat ze eigenlijk niet haalbaar zijn en verdwijnen ze naar


De mooiste tijd van het jaar is voor velen vaak de drukste tijd van het jaar. Hoe zorg je voor jezelf en je mentale gezondheid tijdens de kersperiode? Je leest het in deze blog.

...

Mentale weerbaarheid helpt je om te gaan met stressvolle situaties en je veerkracht te verhogen. Mentaal weerbaar zijn kan je echter ook overdrijven. Met deze 7 praktische tips kan je jouw persoonlijk mentaal evenwicht trainen. Volg onderstaande tips en leer hoe je ondanks tegenslag je mentale weerbaarheid kunt verhogen. Zo krijg ook jij een gezonde geest in een gezond lichaam.

...

Loop jij regelmatig te piekeren? Vind je het moeilijk om je hoofd leeg te maken? In deze blog deel ik mijn tips om jou te helpen stoppen met piekeren.

...

Wat gebeurt er als jij geraakt wordt door de woorden of daden van iemand anders? Deze infographic helpt je om RUSTIG te blijven en in gesprek te gaan met de ’tegenpartij’.

...