Loop jij regelmatig te piekeren? Vind je het moeilijk om je hoofd leeg te maken? In deze blog deel ik mijn tips om jou te helpen stoppen met piekeren.

...

Wat gebeurt er als jij geraakt wordt door de woorden of daden van iemand anders? Deze infographic helpt je om RUSTIG te blijven en in gesprek te gaan met de ’tegenpartij’.

...

Met deze 14 tips kan jij aan de slag om jouw doelen voor het komende jaar te bepalen én te behalen.

...

Een nieuw (werk) jaar vraagt om nieuwe plannen en doelen. Hoe zorg je ervoor dat deze doelen ook bereikt worden? Door ze SMART te maken. Ook dat is een vorm van zelfzorg!

...

Het nieuwe jaar is nog maar pas begonnen en naar aloude gewoonte worden vele goede voornemens gemaakt. Eentje dat steevast terugkomt is het voornemen om gezonder te gaan eten. Want die extra kilo’s van de feestdagen moeten er nu toch dringend eens af geraken. Ooit hoorde ik op de radio iemand zeggen: bijkomen doe je


Het voorbije jaar is niet altijd eenvoudig geweest. Voor niemand, ook voor mij niet. Mensen lieten me weten dat ze mij een sterke vrouw vinden en dat ik hen inspireer.Ik ben zelf niet iemand die heel erg te koop loopt met wie ik ben en hoe interessant of belangrijk mijn verhaal is. Omdat ik het