Burnout alles overleefd

0 comments

Soms voelt het leven zwaar aan. 
Er overkomt je iets waarvan je even niet weet hoe je ermee moet omgaan. Een relatiebreuk, een burn-out of andere ziekte, een dierbare die overleden is, ... Het leven heeft vele uitdagingen voor ons in petto.

Een interessante manier om hiermee om te gaan is om even bij het volgende stil te staan: tot op de dag van vandaag heb je alles overleefd wat je is overkomen.

Anders zou je hier vandaag niet staan. Ja, het leven kan moeilijk en zwaar aanvoelen. Je pad is sowieso niet over rozen gegaan. Of wel, maar je hebt de doornen ook serieus gevoeld. En toch... toch sta je hier maar weer. 

Je bent er tot op de dag van vandaag in geslaagd om alle tegenslagen te overleven. Dus ook dit kan je weer overleven. Diep vanbinnen weet je dat er weer mooiere momenten aankomen. Met het nodige geduld. En met heel veel zelfzorg.

Wat heb je nodig om dit moeilijke moment door te geraken?

About the Author

Follow me

Lieselot is trotse mama van Mathias en gelukkig getrouwd met Dieter. Carrière maken, zorgen en klaarstaan voor anderen was jaren haar prioriteit, tot ze zelf ziek werd en zelfzorg steeds belangrijker werd in haar leven. Nu combineert ze zelfzorg met de zorg voor anderen als Zelfzorg Expert.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>