Haal je veel inspiratie uit mijn blogs? Je mag mij altijd trakteren op een theetje 🍵Soms voelt het leven zwaar aan. 
Er overkomt je iets waarvan je even niet weet hoe je ermee moet omgaan. Een relatiebreuk, een burn-out of andere ziekte, een dierbare die overleden is, ... Het leven heeft vele uitdagingen voor ons in petto.

Een interessante manier om hiermee om te gaan is om even bij het volgende stil te staan: tot op de dag van vandaag heb je alles overleefd wat je is overkomen.

Anders zou je hier vandaag niet staan. Ja, het leven kan moeilijk en zwaar aanvoelen. Je pad is sowieso niet over rozen gegaan. Of wel, maar je hebt de doornen ook serieus gevoeld. En toch... toch sta je hier maar weer. 

Je bent er tot op de dag van vandaag in geslaagd om alle tegenslagen te overleven. Dus ook dit kan je weer overleven. Diep vanbinnen weet je dat er weer mooiere momenten aankomen. Met het nodige geduld. En met heel veel zelfzorg.

Wat heb je nodig om dit moeilijke moment door te geraken?

Deel deze zelfzorg (z)ingeving

door anderen bekeken


Liefde en vriendschap geven en nemen
Reflectiemoment ongeduld
Aanvaarding tijd
zelfvertrouwen niet helpen
Perfectionisme wat je over jezelf gelooft
Evenwicht kies je strijd
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Starten met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek misschien iets voor jou. Dit boek in handig formaat helpt jou om meer inzichten te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om je goed te voelen en gelukkig te zijn.

Het praktische zelfzorgboek
>