Haal je veel inspiratie uit mijn blogs? Je mag mij altijd trakteren op een theetje šŸµAls je geluk zoekt in het leven, is het belangrijk om te ontdekken welk evenwicht jij nodig hebt in elk levensdomein.

Daarom vergelijk ik het leven vaak met een mengpaneel van een dj. De instellingen voor het ene lied werken niet goed om een ander lied het beste tot zijn recht te laten komen. 

Zo gaat dat ook met mensen en zelfs met momenten doorheen de dag. De ene dag heb je wat meer slaap nodig dan de andere. Soms heb je nood aan veel gezelschap, soms wil je liever alleen zijn. Er zijn steeds meerdere factoren die bepalen wat voor jou van belang is om je goed te voelen. 

Als je jezelf goed kent, dan heb jij de controle over je eigen mengpaneel. Dan weet je wanneer je aan welke knop moet draaien of wanneer je moet schuiven aan de zogenaamde faders.

Plezierders laten hun mengpaneel vaak over aan de mensen in hun omgeving. Ze staan niet zelf aan de knoppen, maar laten zich leiden door anderen. 

Benieuwd of jij een plezierder bent? Ontdek het via de zelfzorg test.

Stel jezelf ook even de vraag:

Ben jij de dj van je eigen leven?

Deel deze zelfzorg (z)ingeving

door anderen bekeken


Liefde en vriendschap geven en nemen
Reflectiemoment ongeduld
CarriĆØre-Succesvol
zelfvertrouwen niet helpen
Reflectiemoment Pasen
Perfectionisme wat je over jezelf gelooft
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Starten met zelfzorg?

Dan is Het praktische zelfzorgboek misschien iets voor jou. Dit boek in handig formaat helpt jou om meer inzichten te krijgen in jezelf en wat jij nodig hebt om je goed te voelen en gelukkig te zijn.

Het praktische zelfzorgboek
>